Fadil
New Member
|
Post by Fadil on Jun 1, 2018 21:56:18 GMT
Ljubavna magija
Ljubavna magija je veoma jaka. Jel ljubav stvara jake emocije i energiju. Kada se praktikuje ljubavna magija, mora se preuzeti odgovornost za ono sto se radi. Imajte za cilj samo dobro. Ne radite zlo. Ono sto zelite drugima vratice se vama, cak i mnogo jace.Ljubavna magija ima pravilo da samo pozitivno delo postize dobar ishod! Pokusaj manipulacije sa voljenom osobom je najcesca greska koju ljudi cine i tada Ljubavna magija ne moze doneti pozitivne rezultate. Stoga vam savetujem, da se zapitate pre nego sto odlucite da koristite ritual. Ljubavna magija je korisna u slucaju da ste spremni da prinesete zrtvu oltaru ljubavi. Ako prinesete svoju transformaciju, postanete bolja osoba, poboljsate svoj karakter, razumevanje i komunikaciju, onda je ljubavna magija dobar izbor i donece vise srece i zadovoljstva prema vama i vašem partneru.
Ljubavna magija mislima
Najbolje vreme da se uradi ova magija je petak. To je dan ljubavi. Da bi ljubavna magija mislima bila uspešna, fokusirajte na ono to zelite. Smirite se u meditaciji i onda zamislite svoju zelju. Vizualizacija treba da bude pozitivna, koliko bi bila sretna vasa veza, kako srecno zivite sa partnerom. Misli o tugi ili ocajnim mislima ne dolaze u obzir. Takvo stanje uma ce unistiti sve napore, a vasa Ljubavna magija mislima nece raditi. Negativne misli i strah mogu cak i pojacati ono što ne zelite! Zatim, napišite na papiru vase i partnerovo ime i zapalite ga na plamenu crvene svece. Sakupite pepeo i pokopajte ga negde ispod lepog i snaznog drveta. Ljubavna magija mislima će delovati u narednim danima.
Ljubavna magija sa medom
Ako zelite da vas neko voli, pratite instrukcije za ovaj ljubavni ritual. Bacite ljubavnu magiju tokom punog meseca. Petak je posvecen Veneri, Boginji ljubavi, a pun mesec je simbol privlačenja. Da bi ljubavna magija sa medom bila uspesna, potrebno je da pozvete Boginje ljubavi Veneru, Erzulie, Mariju Magdalena. Pozivate ih tako sto na oltaru prinesete posudu sa medom, tarot karte sa muskim i zenskim likom crvenu ili zelenu svecu. Zatim uzimate dve voodoo lutke koje predstavljaju vas i partnera i obe ih potopata u posudu sa medom. Snazno vizualizujte svoj odnos zasnovan na ljubavi i harmoniji. Sto vise energije posvetite ovom ritualu, toliko ce jace delovati. Ukoliko voljena osoba zivi daleko, ne brinite, jel ljubavna magija sa medom deluje podjednako snazno. Po zavrsetku rituala, umotajte voodoo lutke u svilenu maramu i sakrijte ih na sigurno mesto. Ljubavna magija sa medom je dobra jel se ritual može ponoviti nekoliko puta. Ako je ljubavna magija ucinjena sa jakom verom i ako obećate boginji da ce vas partner sa vama biti srecan i zadovoljan, nece trebati dugo vremena da vidite rezultate.
Sledi još!
Ljubavna magija sa slikom
Današnja ljubavna magija koristi savremene metode a koje u proslosti u vradzbinama nisu bile moguce. Na primer, ljubavna magija sa slikom radi se preko fotografije i sa raznobojnim svećama a koje veštice ranijee nisu imale. To je jedan savremeni ljubavni ritual. Kada se radi ljubavna magija sa slikom, vašu i fotografiju voljene osobe, treba okrenuti licem u lice. Slike se onda ostavljaju izmedju crvene I zelene sveće. Uz ovaj ritual se zatim može kombinovati i ljubavna magija mislima, tako što ćete vizualizirati kako se voljena osoba vraća u vaš zivot.
Ljubavna magija na daljinu
Ljubavna magija na daljinu je najtrazenija magija. Pazite, trebalo bi da zelite samo pozitivne stvari. Sumnje, brige i strah, da se neće ostvariti moze pokvariti ljubavnu caroliju i nista se nece dogoditi! Ako zelite da ljubavna magija na daljinu bude uspesna, citajte horoskop kako bi poznavali partnerovo ponasanje. Ako ste bolesni, depresivni ili umorni, ne praktikujte magijski ritual. Prvo se brinite za sebe. Morate naci svoj balans i snagu unutar sebe, ne kod nekog drugog. Ako ne mozete biti sretni sami, nećete biti sretni ni sa partnerom svojih snova! I tu ne može pomoći čak ni ljubavna magija na daljinu
|
|
|
Post by Adil on Jun 16, 2018 15:30:32 GMT
Ljubavna magija
Ljubavna magija je vrsta Bele magije koja radi sa energijom u svrhu uklanjanja barijera i transformacije strahova koji stoje na putu ljubavi i harmoniji. Strahovi cesto poticu iz losih iskustava prijethodnih veza, a najcesci razlozi su Crna magija, ljubomora i neuzvracene emocije.
Ljubavna magija rituali
Jedna od grana Ljubavne magije je i Vlaska magija koja može stvoriti ljubav između dvoje ljudi cak I ako trenutno ne postoji obostrana privlacnost. Sa suprotne strane, postoje I situacije da su mnogi parovi, uprkos obostranoj privlacnosti I emocijama, razdvojeni i u takvim slucajevima se cesto radi skidanje crne magije a zatim i Ljubavna magija. Jel prepreka ostvarenju njihove veze, cesto je utjecaj negativnog oblika, Crne magije.
Kada se radi Ljubavna magija svaki obred I carolija je razlicita, prilagodjenja individuama jel je I svatko partnerstvo jedinstveno.
- Ljubavna magija prociscava energetsko polje osobe od svake negativnosti, sve dok aura postane kristalno cista. Nakon prociscenja, radi se Ljubavna magija sa slikom
- Ljubavna magija povecava razinu energije sto rezultira privlacenju zeljene osobe ili vracanje voljene osobe
- Ljubavna magija takodje cini da vas partner iz vasih snova, odjednom vidi novim ocima, a privlacnost I atraktivnost postaju jace nego ikada prije.
Drijevna mudrost kaže, da je veza dvoje ljudi, uzivanje u onome sto jesmo kada smo sa njim/njom. Potraga za nama samima u drugoj osobi, je potraga za ljubavlju. A put je cesto trnovit I u traganju za nasom drugom polovinom, Ljubavna magija je ta koja nas cuva I uklanja prepreke a rezultat opstaje..trajno.
Ljubavna magija veoma mocno sredstvo, vjerovali mi ili ne, ljubavna magija ce djelovati
|
|
|
Post by Hans on Jun 17, 2018 10:51:28 GMT
Ljubavna magija - moje iskustvo
Imao sam dugu vezu i raskinuli smo. Trebala mi je ljubavna magija da je vratim. Pre toga, bilo mi je sasvim svejedno bilo da li cu se gledati sa djevojkom ili ne, nestala je ljubav. Ostavio sam je na veoma nekorektan i bezobrazan nacin a ona me molila da to ne radim, da cu se pokajati. Medjutim sta cu kad nisam tada osjecao nista prema njoj. I naravno, pokajem se ja I hocu je nazad ali tada je vec imala drugog momka. Ljubavna magija na daljinu je bila jedina solucija, pa i resenje!
|
|
|
Post by Crna on Jun 17, 2018 10:53:22 GMT
Ljubavna magija na daljinu
Itekako imam iskustva sa ovim, radjena mi je ljubavna magija na daljinu. Nisam verovala u vradzbine ali kada sam se uverila i videla rezultat, ostala sam u šoku. Tako da sada verujem i zahvalna sam osobi koja mi je radila ljubavni ritual, jel smo reagovali u poslednji momenat.
|
|
|
Post by Dianna on Jun 17, 2018 10:55:42 GMT
Ljubavna magija
Ljubavni rituali gde nije slučajno ni vreme, ni mesto izvođenja, kao ni postupci ni sredstva.
Dugo se bavim istrazivanjem tema ljubavna magija i naisla sam na dosta informacija o ljubavnim ritualima, hodzinim zapisima, crnoj magiji. Svi su namenjeni manje vise za vracanje voljene osobe.
|
|
|
Post by Barbie on Jun 17, 2018 11:01:57 GMT
Ljubavna magija
Nekada ljubav zavrsi bezveze. Ljubavna magija dokazuje mozemo resiti ljubavne probleme.
ljubavna magija rituali
Ljubavni rituali su uticajni toliko da repreka bilo koje vrste, nema apsolutno nikakvih mogucnosti da spreci da se zelja reflektuje u stvarnosti. ljubavna magija je prejaka.
|
|
|
Post by River on Jun 17, 2018 11:16:08 GMT
Ljubavna magija
Ljubavna magija kako da me zavoli? Moguce je! Ljubavnim ritualom za vracanje voljene osobe. Dugo se bavim istrazivanjem tema ljubavna magija i naisao sam na puno pozitivnog iskustva sa ljubavnom magijom. Uglavnom su to poznati rituali:
- Ljubavna magija za vracanje voljene osobe; - Ljubavna magija za privlacenje ljubavi; - Ljubavna magija za brak;
Inace sam se i sam okusao u jednom ritualu ljubavne magije koji je urodio plodom i vratio mi voljenu osobu. Da napomenem da sam mesecima trazio pomoc po raznoraznim stranicama i forumima ljubavna magija. Prikupljao sam informacije o svakom magicaru pojedinacno i na kraju sam svoje poverenje ukazao pravoj osobi. Zato, iz svog licnog iskustva tvrdim da ljubavna magija deluje.
|
|
|
Post by Bebana on Jun 17, 2018 11:24:30 GMT
Ljubavna magija je super!
Ako dvoje raskinu jos uvek nije kasno jel ljubavna magija moze da vrati partbera. Magija za ljubav daje najbolje rezultate kada zelimo vratiti bivšu ljubav. Osim za povratak izgubljenog partnera, Ljubavna magija koriste se i za privlacenje osobe i emotivno vezivanje. Kazu da najvise zene rade vradzbine za ljubav ali to nije istina. Znam mnogo muskaraca koji su takodje ovo radili,Ljubavna magija im nije strana.
|
|
|
Post by Sneska on Jun 17, 2018 11:28:35 GMT
Ljubavna magija
ljubavna magija se najcesce koristi za povratak izgubljenog partnera. Osim toga, moze poslužiti i za prizivanje ljubavi u zivot. Da bi se ljubavna magija uspešno izvela, potrebno je imati: sliku voljene osobe koju pokušavamo vratiti. Koliko je Ljubavna magija uspesna, dokazuje kada se voljena osoba vrati u naručje. U mom slucaju, Ljubavna magija je djelovala je za 14 dana.
|
|
|
Post by believe on Jun 17, 2018 12:00:16 GMT
Ljubavna magija je spas.
Zahvaljujući, pre svega ovakvim forumima, na temu Ljubavna magija,ja sam nasla pomoc za svoj problem. Tako sam nasla osobu koja je meni radila ljubavni ritual, to je islamska ljubavna magija. Cekam da citam iskustva.
|
|
|
Post by Aria on Jun 17, 2018 12:06:32 GMT
Ljubavna magija
Ljubavna magija se ubraja u belu magiju za ljubav. Postoji crna ljubavna magija i bela ljubavna magija. Obe se koriste kao sredstvo da bi se zacarala voljena osoba.
Ljubavna magija
Ljubavna magija takodje utice i na nas same kao i na partnera. Tj. ako se radi ljubavna magija za privlacenje voljene osobe ili vracanje voljene osobe, to ce delovati i na nas u smislu da jaca nase samouverenje, cini nas mirnima, samopouzdanje nam jaca.
Ja sam to osetila, meni je ljubavna magija u tome pomogla, a na sebi sam takodje videla promene, koza mi je postala sjajnija, koza cista bela. Svakako pozitivan uticaj na sve. Hvala ti sto si otvorio temu ljubavna magija.
|
|